Kiemgroente Rucolakers (BIO)

De jonge blaadjes van de rucolakers hebben een heerlijke smaak, nootachtig met een zweem van peper. Uitstekend te combineren met rauwe ham, romige kaas, gerookte zalm en in salades. Ook als garnering bij vlees en pastaschotels. Rucolakers is ijzerrijk en bevat de vitamines A en C. 

Je kan kiemgroenten opkweken in de glazen pot of de glazen schaal. Echter, net zoals basilicumkers en tuinkers, vormen de zaden van rucolakers na aanraking met water een gel aan. Daarom worden ze bij voorkeur op opgekweekt in het kiemschaaltje en zijn ze minder geschikt voor de glazen pot, waarbij afgegoten moet worden. Indien je ze toch graag wil opkweken in de pot, adviseren wij om rucolakers te mengen met alfalfa, daikonkers en/of broccolikers.

01.07.2022

€ 2,55

Gegevenstabel

Botanische naamEruca sativa
Gewicht30 gram
Biologische zaden (SKAL keurmerk)Ja

Andere klanten kochten ook:

22 andere zaden binnen deze categorie: