Veilige betaling

Betalingen worden verwerkt via Mollie. Mollie is een PCI DSS-gecertifieerde betalingsinstelling onder toezicht van De Nederlandsche Bank (de nationale bank van Nederland).

U kan betalen via:

Bancontact/Mister Cash

Met behulp van uw kaartlezer en debetkaart (bankkaart) kan u de betaling uitvoeren. Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische zichtrekening. Betalingen via Mister Cash zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Bancontact/Mister Cash is de in België meest gebruikte betaalmethode.

Maestro

Maestro zorgt voor de mogelijkheid om wereldwijd te betalen zonder gebruik van een kredietkaart. De Maestro functie is vertegenwoordigd op de debetkaart van de meeste Belgische banken.

Mastercard/Visa

Kredietkaart is vrijwel de bekendste methode voor betalingen met wereldwijde dekking. Het ontvangen van kredietkaartbetalingen gaat gepaard met hoge veiligheidseisen.

Overschrijving

U kan ervoor kiezen het bedrag over te boeken via SEPA overschrijving. De goederen worden verzonden zodra de gelden ontvangen zijn. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit je orderbevestiging.