Snijbiet en paksoi Er zijn 3 producten

Toont 1 - 3 van de 3 items
  • Paksoi, pak-choy of bok-choy is een prachtige blad-/stengelgroente. De stelen zijn stevig en spierwit en de bladeren groot en heldergroen. Zowel de stelen als de bladeren worden gebruikt in de keuken. Je kan de stelen bijvoorbeeld stoven zoals selder en de bladeren roerbakken zoals spinazie. Ook rauw is paksoi lekker en fris. Paksoi wordt niet graag...

    € 1,95
  • Snel bekijken -20% Op voorraad

    Zaaien vanaf april tot juli (teelt voor de ribben), of tot september (voor het blad) in de vollegrond in regels. Bij ribbenteelt enige ruimte in de regels aanhouden. De ribben stoven als selderie of asperges.

    € 1,03 € 1,29
    Korting!
  • Blauwe Groninger is een veelgeteeld snijmoes- of snijkoolras met blauwgroen blad. De pittig smakende bladeren worden naar behoefte gesneden en zowel vers in salades en stampot, maar ook gekookt of geroerbakt gebruikt. Het zaad geeft een flinke bladproduktie, zeker als er dik wordt gezaaid. Zaai vanaf begin maart tot half april op regels (rijtjes) direct...

    € 1,85
Toont 1 - 3 van de 3 items