Chinese kool Er zijn 2 producten

Toont 1 - 2 van de 2 items
  • Chinese kool 'Granaat' (zelfsluitend) is een lekkere, snelgroeiende nazomer-groente en wordt zowel rauw als gekookt gegeten. Na 10 minuten koken is hij beetgaar. Als je hem na het oogsten doormidden snijdt, kan hij nog 2 weken bewaard worden in de koelkast. Zaai vanaf half juli tot eind augustus in volle grond, direct op de plaats van bestemming. Niet...

    € 1,15
  • Paksoi, pak-choy of bok-choy is een prachtige blad-/stengelgroente. De stelen zijn stevig en spierwit en de bladeren groot en heldergroen. Zowel de stelen als de bladeren worden gebruikt in de keuken. Je kan de stelen bijvoorbeeld stoven zoals selder en de bladeren roerbakken zoals spinazie. Ook rauw is paksoi lekker en fris. Paksoi wordt niet graag...

    € 1,95
Toont 1 - 2 van de 2 items