Andijvie en witloof Er zijn 4 producten

Toont 1 - 4 van de 4 items
  • Van half juni tot eind juli buiten op zaaibed of in regeltjes en ca. 3/4 weken later uitplanten, of direct ter plaatse zaaien en vervolgens uitdunnen. Krulandijvie wordt vaak als frisee-sla gebruikt in mengsels met radicchio en pluksla.   Speciaal geschikt voor herfsteelt  Mooi gekruld blad en een vol geel hart  Niet of nauwelijks gevoelig voor schieten

    € 1,15
  • Snel bekijken -20% Binnenkort voorradig

    Radicchio "Rossa di Treviso precoce" of roodlof (rode witloof) heeft opvallend gekleurde, vlezige bladeren. Dit is een Verona-type waarvan de langwerpige dieprode bladeren knapperige witte nerven hebben met een frisse, wat bittere smaak. Roodlof of radicchio behoort tot de cichorei-achtigen waar ook witlof en andijvie toe behoren. Zaaien van mei tot...

    € 1,59 € 1,99
    Bestellen Meer
    Korting!
  • Van half juni tot eind juli buiten in regeltjes en 3 tot 4 weken later uitdunnen. Bij voorkeur niet verplanten. Zeer geschikt voor gemengde salades; radicchio wordt vóór de winter geoogst.   Een Italiaanse Roodlof  Donkerrode kroppen welke op sla lijken  Behoort tot dezelfde familie als witloof

    € 1,45
  • Witloof is een fascinerende groente om te telen. De teelt verloopt makkelijker dan je zou vermoeden. Je hebt enkel een beetje geduld nodig, want witloof oogst je ongeveer 9 maanden na het zaaien. Zaai witloof omstreeks mei buiten op regeltjes. Hou hierbij 40 cm regelafstand en 10 cm plantafstand. De plant zal een grote stevige wortel maken. In de herfst...

    € 1,55
Toont 1 - 4 van de 4 items