Overige bladgroenten Er zijn 10 producten

Toont 1 - 10 van de 10 items
  • Aardbeispinazie of aardbeimelde behoort net als gierstmelde, brave hendrik en spinazie tot de amarantenfamilie (Amaranthaceae). Zowel blad als vruchten zijn eetbaar. Aardbeispinazie is heel leuk als garnering! Het bladgewas valt op vanwege de decoratieve rode schijnvruchten. De lichtgroene blaadjes van het gewas hebben een hazelnootachtige smaak en kunnen...

    € 1,45
  • Vanaf half februari tot eind maart onder glas en daarna buiten tot september; breedwerpig of in regels zaaien. Het jonge blad en de stelen worden als spinazie gekookt en gegeten.   Zeer malse raapsteel met fijn blad  Gewild als voorjaarsgroente  Kan zowel onder glas als in vollegrond geteeld worden.

    € 1,85
  • Paksoi, pak-choy of bok-choy is een prachtige blad-/stengelgroente. De stelen zijn stevig en spierwit en de bladeren groot en heldergroen. Zowel de stelen als de bladeren worden gebruikt in de keuken. Je kan de stelen bijvoorbeeld stoven zoals selder en de bladeren roerbakken zoals spinazie. Ook rauw is paksoi lekker en fris. Paksoi wordt niet graag...

    € 1,95
  • Vanaf begin maart tot half mei onder glas en vanaf half mei tot half augustus in de volle grond. Breedwerpig zaaien. Na het zaaien bedekken met een kletsnatte zak of doek. Als de zaadjes kiemen, kan de doek weer verwijderd worden.   Sterke postelein  Geschikt voor teelt onder glas of vollegrond  Geschikt om in te vriezen

    € 1,85
  • Snel bekijken -20% Op voorraad

    Vanaf half februari tot eind maart onder glas en daarna buiten zaaien tot september. Zaai breedwerpig of in regels. Het jonge blad en de stelen worden als spinazie gestoofd.

    € 1,03 € 1,29
    Korting!
  • Raapstelen zijn een typische voorjaarsgroente. Vanaf half februari tot eind maart zaaien onder glas en daarna buiten zaaien tot september; breedwerpig of in regels zaaien. Het blad wordt meestal rauw in een stamppot verwerkt. Malse, jonge raapstelen kunnen echter ook als groente worden gekookt of in een frisse salade worden verwerkt. Het jonge blad en de...

    € 1,29
  • Veldsla Grote Noordhollandse is een grootbladige veldsla die zowel vers als gestoofd gegeten kan worden. Veldsla kan onder glas en buiten geteeld worden. In de volle grond zijn de planten niet winterhard, dus voor de herfst- en winterteelt liever in de platte bak of overdekt zaaien. Zaaien: voor voorjaars- en zomerteelt vanaf begin april buiten op regels...

    € 1,85
  • Blauwe Groninger is een veelgeteeld snijmoes- of snijkoolras met blauwgroen blad. De pittig smakende bladeren worden naar behoefte gesneden en zowel vers in salades en stampot, maar ook gekookt of geroerbakt gebruikt. Het zaad geeft een flinke bladproduktie, zeker als er dik wordt gezaaid. Zaai vanaf begin maart tot half april op regels (rijtjes) direct...

    € 1,85
  • Half april tot juli buiten op een vochtig zaaibed; één keer verspenen en daarna uitplanten op een schaduwrijke, vochtige plaats. Gebruik: vers blad geeft een pittige smaak aan salades en kwark alsmede bij vlees. Jong blad schijnt de stofwisseling te bevorderen.   Een vaste plant  Hebben een lekker pittige smaak  Geschikt voor vollegrondsteelt

    € 1,85
  • Zaaien onder glas tussen februari en mei en tussen september en november. In volle grond zaaien kan vanaf half mei tot eind augustus. Breedwerpig zaaien. Bij uitstek een gezonde wintergroente. Oogsten voor de bloei; wordt zowel rauw in salades, als gekookt als groente gegeten.

    € 2,35
Toont 1 - 10 van de 10 items